To fakta-ark giver dig viden om hold af øko-ungtyre, krav i forhold til økologiregler og brancheanbefalinger samt et overblik over afregning for øko-ungtyre hos Friland A/S.

 

Hold af øko-ungtyre: Erfaringer og regler

På dette fakta-ark kan du læse om erfaringer fra 6 bedrifter om hold af økologiske ungtyre. På bagsiden finder du nogle af kravene til økologisk produktion af ungtyre, som du bør være særligt opmærksom på, hvis du har en økologisk ungtyreproduktion.

Øko-ungtyre til Friland A/S: Afregning

På dette fakta-ark får du et overblik over afregningen for økologiske ungtyre med en slagtealder på 12-24 måneder hos Friland A/S. På bagsiden kan du se eksempler på afregningen over året, og dermed hvornår du får den højeste pris.

Fakta-arkene vedørerer projektet Økologiske ungtyre fra malkekvæg året rundt

Læs mere om ungtyre her